Wednesday, January 20, 2010

KELAS SOLEKAN- By GeeCantik Resources

Kelas Makeup - GeeCantik Resources.........
*Bagus Nie...... Peluang Keemasan Bagi sesiapa yang nak belajar Makeup.....Assalamualaikum dan salam sejahtera. Masa yang ditunggu-tunggu oleh penggemar makeup. Kini masanya Gee membuat kelas untuk mereka yang menyukai teknik solekan Gee. Kelas ini akan diadakan pada 20 Februari 2010 bersamaan hari Sabtu. Lokasinya di Butik RA Butique di Lendu, Alor Gajah Melaka. Kelas ini dipimpin oleh Gee sendiri dan dilakukan secara informal.

Kelas:
1. No slide show more to talk and discussion. Kemudian melalui kaedah praktikal. Bagi Gee, teori anda boleh timba di mana-mana yang paling penting adalah praktikal. Sungguhpun demikian.

2. Gee akan menyediakan buku Asas Solekan Amyjanz untuk panduan kelas tersebut. Bayaran berasingan dari yuran dan buku tersebut berharga RM19.90. Anda boleh membeli di kelas Gee nanti dengan harga diskaun sebanyak RM18.00. Konsep sapa cepat dia dapat!

3. Kelas akan diadakan pada jam 9.00 pagi sehingga 6 petang. Penekanan kepada teknik solekan pengantin:
a) Socket(soft, separa, hard, full socket)
b) Smocky
c) Smocky Socket.
BONUS: Teknik penggayaan rambut untuk pengantin.

4. Kami akan menyediakan, sijil dan makanan(sarapan pagi, tengah hari dan petang) kepada anda. Daftar sekarang dengan harga RM450 sahaja.

5. PESERTA HANYA 10 ORANG yang terpilih sahaja. Tarikh tutup 5/2/2010. Bayaran boleh dibuat melalui maybank sebelum 6/2/2010. Nama perserta akan dipaparkan kemudian. TQ


(*tahniah gee di atas kesunguhan anda ini.... semoga kelas tersebut sukses dengan jaya nye..... practice make perfect....tul tak.... jgn lupe bakal2 pengantin yang stay & hometown di Melaka lawat web RA Wedding Boutique kat Melaka  www.ramanaiza.com)